Uz razmjene znanja te podizanja profesionalnih i društvenih standarda, CHANGER MEETUP je i jedinstveno kulturno-turističko događanje koje se održava od 23. srpnja do 1. kolovoza 2017. u Šibeniku, na nekoliko lokacija u povijesnoj jezgri. U njegovom je središtu pet trodnevnih programa (CHANGER MEETUP CONFERENCE, CHANGER MEETUP MULTIMEDIA, CHANGER MEETUP STREET ART, CHANGER MEETUP PLAYGROUND i CHANGER MEETUP MUSIC) koji će okupiti najznačajnije domaće i regionalne nositelje promjena u područjima kojima se oni bave (od businessa do umjetnosti) te obogatiti sve sfere poslovnog, zabavnog i kulturnog života grada u periodu od 26. do 28. srpnja. Zbog činjenice da dobra hrana mijenja pogled na svijet, od 23.07. do 01.08. u samome centru, Šibenčani i njihovi gosti moći će uživati u sasvim novom gastronomskom doživljaju Four Croatia kroz kojeg se – kao moderan street food – reinterpretiraju namirnice i autohtone vinske sorte hrvatskih regija (CHANGER MEETUP FOOD & FUN).

Ulaznice za koncerte grupe Laibach i Josipe Lisac mogu se nabaviti po cijeni od 150,00 kn u sustavu Entrio, u City Pointu šibenskih tvrđava (Ulica don Krste Stošića 1) ili na blagajni tvrđave sv. Mihovil, a u prodaji je i CHANGER MEETUP FORTRESSES EXPERIENCE ulaznica za oba koncert po cijeni od 230,00 kn.

Instalacija Pentalum na Poljani otvorena je za sve posjetitelje u srijedu, 26. srpnja, dok se u četvrtak, 27. srpnja te u petak, 28. srpnja naplaćuju ulaznice po pojedinačnoj cijeni od 35 kn, odnosno 70 kn za obiteljsku ulaznicu koja vrijedi za četiri osobe.

Organizatori CHANGER MEETUPA su Turistička zajednica grada Šibenika i agencija fakat.