Digitalna garaža – saznajte tajne Googla

Voditeljica radionica: Matea Brstilo

Besplatna radionica je namijenjena svima koji svoj posao vežu uz turističku djelatnost. Čuli ste za digitalni marketing, AdWords, SEO, ali niste sigurni što to sve znači? Nakon ove radionice imat ćete kompletan uvid u iste te moći iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju.

Opće je poznato da je Google najpopularnija internetska tražilica na svijetu. No, jeste li ste znali koliko se pretraga Interneta izvršava u jednom danu? Njih 3,5 milijardi, odnosno 40.000 tisuća svake sekunde. Štoviše, u 2018. godini 53% svjetske populacija aktivno je na Internetu, što je ogromno tržište koje otvara široke mogućnosti ukoliko se ovlada čak i osnovnim znanjima digitalnog marketinga. Google je razvio besplatne i jednostavne alate koji omogućavaju učinkovitu komunikaciju s kupcima i potrošačima kroz digitalne kanale. Na Algebrinoj radionici polaznici će dobiti kompletan uvid u te Googleove alate, a iskusni stručnjaci prenijet će im vještine i trikove digitalnog marketinga. Digitalna garaža je prilika za osnaživanje digitalnih vještina individualaca i poduzetnike te za povećanje učinkovitosti korištenja digitalnih marketinških alata u malim i srednjim tvrtkama. Polaznici radionice će s Algebrinim stručnjacima proći kroz Google My Business, Google AdWords te SEO i Google Analytics te naučiti kako ih koristiti, optimizirati ulaganje i brzo doći do željenih rezultata. Broj polaznika je ograničen, a radionica je namijenjena svima koji svoj posao vežu uz turističku djelatnost.

 

Svi sudionici moraju imati sa sobom prijenosno računalo kako bi mogli sudjelovati na radionici.

    • Changer tim u suradnji s Algebrom ima pravo odabrati kandidate za radionicu koji se najbolje uklapaju u profil ciljanih sudionika. Odabrane kandidate kontaktirat ćemo prije početka radionice sa svim potrebnim informacijama.