INVESTORS’ CONFERENCE

Voditeljica radionice: dr.sc. Maja Brkljačić

Mentori radionice: dr.sc. Leo Mršić, dr.sc. Hrvoje Jerković, Vanja Šebek, M.Sc.

 

Želite pokrenuti posao, imate ideju ili imate problema s pokretanjem ideje, nedostaje vam poslovnog znanja, ne znate tko vam može dati objektivnu procjenu vaše ideje… ali želite raditi i razvijati svoju ideju jer vjerujete u nju?

Startupi su zadnjih godina u svijetu postali jedan od najinovativnijih načina poduzetništva. Iako se obično smatra da su startupi samo ICT projekti i u konačnici aplikacije, a što u mnogim slučajevima i jesu, u tu kategoriju spadaju i tvrtke koje razvijaju konkretne proizvodne ili uslužne poslove. Startupi su zapravo najčešće mali novi poslovni projekti poput pokretanja frizerskog salona, pekarnice ili neke druge uslužne djelatnosti. Mnoge od ulaska u vlastiti posao uplaše priče o poslovnom neuspjehu te mit da 90 posto novih tvrtki ne preživi prvu godinu djelovanja. No, statistike su drukčije i kažu da oko 75 posto novih tvrtki preživi prvu, 69 posto drugu, a polovica njih dočeka i petu godinu poslovanja. Za pokretanje vlastitog posla najbitnija je dobra ideja, kroz koju se radi razlika i konkurentno se pozicionira na tržištu.  Radionica pod nazivom Investors’ Conference namijenjena je svim onima koji žele pokrenuti vlastiti posao te imaju samo ideju, bez drugih poslovnih znanja, ali i onima poslovno iskusnim koji u ruci drže ideju, a treba im njezina stručna evaluacija. Polaznici će na Investors’ Conference iskusnim stručnjacima predstaviti svoje poslovne ideje te naučiti kako od ideje stvoriti poslovni projekt, ali i u suradnji s mentorima te kolegama brzo i efikasno razviti novu ideju te provjeriti svoje poduzetničke kapacitete. Prijaviti se mogu studenti, zaposleni ili nezaposleni te osobe sa ili bez poslovnog iskustva. Investors’ Conference natjecanje je za timove, a prijaviti se možete putem obrasca u nastavku.

 

Svi sudionici moraju imati sa sobom prijenosno računalo kako bi mogli sudjelovati na radionici.

  • Changer tim u suradnji s Algebrom ima pravo odabrati kandidate za radionicu koji se najbolje uklapaju u profil ciljanih sudionika. Odabrane kandidate kontaktirat ćemo prije početka radionice sa svim potrebnim informacijama.