Predstavljen Changer 2018

U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i agencije fakat u Šibeniku će se od 23. do 26. kolovoza održati drugo izdanje Changera. U četiri  dana Šibenčane i njihove goste očekuje bogati konferencijski i ulični multimedijalni program, a na pozornicu Tvrđave Sv. Mihovila Changer će dovesti Jessie Ware, Darka Rundeka & Cargo Orchestar te Inner Circle.

Prije točno godinu dana Hrvatskoj i regiji predstavljen je sasvim novi konferencijsko-glazbeni koncept koji je već svojim prvim izdanjem oduševio javnost, a čiju okosnicu čine grad Šibenik i tri riječi: multimedijalnost, inovativnost i promjena. Riječ je o Changeru, događanju koje u Šibenik dovodi tehnološke, umjetničke i komunikacijske changere.      

Edukacija, motivacija i kreativni razvoj
Konferencijski program Changera, na kojem je organizacijski partner Algebra, okupit će nositelje promjena na tehnološkim, poslovnim, komunikacijskim i kreativnim područjima, s naglaskom na usvajanju relevantnih znanja i vještina iz područja ICT-a, marketinga i poslovnog upravljanja. U četiri dana održavanja Changer će svojim posjetiteljima donijeti panele, radionice, predavanja i prezentacije čiji je cilj edukacija, motivacija i kreativni razvoj.  Kroz predavanja i panele u organizaciji Algebre bit će problematizirane teme poput eksponencionalnog razvoja tehnologija, blockchaina u svakodnevnom životu, chatbotova, umjetne inteligencije te interneta stvari. Isto tako, Algebra će organizirati radionicu Google Garage te Investors Conference  i  Leadership Tournament. Uz sadržaje koji seciraju i objašnjavaju tehnološki trenutak, na Changeru će se otvoriti i aktualne teme iz marketinga, umjetničkog stvaranja i poslovno – motivacijskih područja. Kompletan program konferencijskog dijela Changera 2018 bit će objavljen uskoro, a sigurno je da će Šibenik ove godine posjetiti mnoga poznata i zanimljiva imena iz kreativnih industrija, marketinga i poslovnog upravljanja.                                                                                                 

Prostor svjetlosti i multimedije
Konferencijski dio Changera održat će unutar zidina Tvrđave sv. Mihovila dok će šibenska povijesna jezgra biti pretvorena u prostor svjetlosti i multimedije. Na različitim će lokacijama biti postavljene svjetlosne instalacije nagrađivanih hrvatskih autora, a svoje će radove postavit: Davor Antolić, Vedran Perkov, Mirjana Vodopija, Bojan Gagić, Ida Blažičko, Alma Trtovac, Ivana Jelavić, Bojan Gagić i Miodrag Gladović. Uz te instalacije, katedrala Sv. Jakova opet će biti dio 3D mappinga, a ulice šibenske povijesne jezgre bit će osvijetljene ambijentalnom rasvjetom. Taj će svjetlosni labirint biti nadopunjen i multimedijalnim glazbenim nastupima berlinskoga Acrepearlsa, hrvatsko – francuskog dvojca Jan Kinčl & Regis Kattie,  projekta Tonija Starešinića Super Funk Sessions te slovenskog  YGT-a.

Jaka glazbena imena
Izniman konferencijski i multimedijalni program bit će nadopunjen iznimnom koncertnom ponudom. Naime, na pozornicu Tvrđave Sv. Mihovila Changer dovodi i više nego zanimljiva imena regionalne i internacionalne glazbene scene. Tako će 24. kolovoza biti ispunjen vječnim hitovima Inner Circlea, tih zločestih dečki reggaea, 25. kolovoza na pozornicu se penje Darko Rundek sa svojim Cargo Orchestrom, a Changer će 26. kolovoza zatvoriti jedna od najvećih dama svjetske popularne glazbe – Jessie Ware.

Trajni popust na ulaznice
Ulaznice za koncerte Inner Circlea (150,00 KN),  Darka Rundeka & Cargo Orchestra (150,00 KN) te Jessie Ware (300,00 KN) mogu se kupiti na web shopovima www.changer.hr i www.entrio.hr, gdje je za plaćanje  Mastercard i Maestro karticama osiguran trajni early bird popust od  – 10%. Ulaznice se mogu kupiti i na prodajnim mjestima Entrija te na prodajnim mjestima Tvrđave kulture u Šibeniku (City Point, Infopult Tvrđave sv. Mihovila,  Barone shop na Tvrđavi Barone).