Priceless Cities iskustvena je stranica za putovanja i ponude koja korisnicima Mastercard® kartica pruža jedinstvene prilike poput neponovljivih doživljaja, povlaštenih pristupa događajima i posebnih trgovačkih ponuda kako bi se povezali s gradovima u kojima žive i u koje putuju. S 42 destinacije koje su dostupne iz 87 zemalja, to je digitalna destinacija koja nikada ne izlazi iz mode; mjesto na koje se dolazi započeti najneobičnije doživljaje u sportu, zabavi, kulinarstvu, kupovini i više. Priceless Cities samo za korisnike Mastercard kartice omogućava jedinstvena iskustva: pogled iza scena, mjesta u prvim redovima, privatne doživljaje i ulaznice za najtraženije događaje.

ch18-priceless-01-or

Gledajte Jessie Ware na tvrđavi sv. Mihovila s VIP sjedala
Povedite sebi dragu osobu i krenite u Šibenik da biste vidjeli nagrađivanu kantautoricu Jessie Ware uživo na tvrđavi sv. Mihovila. Nazdravit ćete večeri uz besplatnu čašu pjenušavog vina i zadivljujuće poglede prije nego što se uputite na svoja VIP sjedala blizu pozornice. Zatim se pripremite za čaroliju dok umjetnica podrijetlom iz južnog Londona izvodi pjesme sa svog novog albuma Glasshouse, kao i klasične hitove. Kupite iskustvo ovdje.

ch18-priceless-02-or

Gledajte koncert Jessie Ware i večerajte na šibenskom Kanalu
Zajedno sa svoja tri prijatelja ili prijateljice otkrijte ljepote Šibenika uz luksuznu večer na nekim od najslikovitijih mjesta u gradu 26. kolovoza 2018.  Započnite ulaskom na brod u kanalu gdje ćete uživati u večeri od pet sljedova s hrvatskim specijalitetima i vinom te pogledima na očaravajući srednjovjekovni grad. Zatim ćete se zaputiti prema tvrđavi sv. Mihovila, obnovljenoj znamenitosti koja potječe iz 16. stoljeća. Uživajte u čaši pjenušavog vina i panoramskim pogledima s terase, a zatim se prepustite koncertu britanske pop pjevačice Jessie Ware.  Kupite iskustvo ovdje.

ch18-priceless-03-or

Gledajte Inner Circle na tvrđavi sv. Mihovila s VIP sjedala
Uživajte u legendarnom reggae bandu Inner Circle, poznatom i pod nazivom Bad Boys of Reggae, s VIP ulaznicom za koncert. Imat ćete priliku čuti sve hitove benda koji je dobitnik Grammyja na tvrđavi sv. Mihovila, povijesnom mjestu na kojem se održavaju koncerti na otvorenome, s pogledom na dalmatinsku obalu. Također ćete dobiti i besplatnu bocu craft piva Bob Barley kako biste mogli započeti večer otočkih vibracija. Kupite iskustvo ovdje.

ch18-priceless-04-or

Priredite reggae zabavu na terasi tvrđave sv. Mihovila
Plešite cijelu noć na tvrđavi sv. Mihovila, jedinstvenom koncertnom prostoru koji je ujedno i najviša točka Šibenika. Vaša će večer početi reggae zabavom tijekom zalaska sunca na terasi tvrđave, koja je inače zatvorena za javnost. Zatim ćete s VIP ulaznicama prisustvovati koncertu Inner Circlea na tvrđavi, gdje ćete također imati pristup otvorenom baru s craft pivom i vinom. Pobrinite se da ugrabite besplatnu majicu Inner Circlea prije odlaska kući. Kupite iskustvo ovdje.